Kategorier
Länkar

Amazon jobbar på 3D-smartphone

Amazon har börjat bredda företaget mer och mer. Bilder har nu läckt på Amazons 3D-smartphone som lanseras senare i år. Telefonen kommer enligt uppgifter bland annat med en 3D-skärm som får stöd av fyra IR-kameror.

bgr amazon smartphone

Det är teknikbloggen Boy Genius Report (BGR) som släppt bilderna på vad som ska vara Amazons nya smartphone. På bilden ser vi telefonen i ett tjockt hölje som ska skydda från att visa telefonens design. Källor säger dock att telefonen har en 4,7 tums 720p skärm som har möjligheten att visa 3D. Med hjälp av 4 IR-kameror på framsidan av telefonen kan den bedöma vart du befinner dig i förhållande till skärmen och på så sätt visa 3D på ett sätt som tidigare telefoner med 3D inte klarat av.

Under höljet ser det ut som vi kommer hitta ett Snapdragon-chip från Qualcomm, samt 2 GB i RAM. Huvudkameran på telefonen ryktas bli på 13 megapixel och Amazons smartphone håller sig därmed ganska bra i fas med den nuvarande utvecklingen bland smartphones.

Telefonen beräknas nå marknaden någon gång under sensommaren och förhoppningsvis behöver vi inte vänta allt för länge innan Amazon visar upp mer av telefonen. Frågan är dock om vi verkligen behöver mer saker i 3D?

Amazon 3D-smartphone