Kategorier
Länkar

Detta tror vi kommer visas på WWDC

Den 2 juni är det dags för årets upplaga av Worldwide Developers Conference (WWDC), men exakt vilka nyheter kan Apple tänkas bjuda på? Vi har tröskat igenom alla rykten och försöker lista ut vad vi får se.

Rykte 1: iOS 8 visas upp
Apple har mer eller mindre bekräftat att vi får se iOS 8 på WWDC, men i och med förra årets enorma uppgradering är det osannolikt att vi får se några större förändringar den här gången, i alla fall inte några som är lika uppenbara som i iOS 7. Bland nyheterna det ryktas om kan nämnas den nya hälso-appen Healthbook och musikidentifiering.

LÄS MER HÄR


Rykte 2: OS X 10.10 visas upp
Det är också troligt att Apple kommer att presentera nästa version av operativsystemet för Mac. Enligt rykten kan det bli så att OS X 10.10 hämtar inspiration från iOS 7, och i så fall rör det sig om en större omgörning vad gäller gränssnittet och nya ikoner.

LÄS MER HÄR


Rykte 3: iWatch – smart armbandsur
Det har ryktats en hel del om att Apple är på väg att lansera ett smart armbandsur under namnet iWatch. Enheten tros kommunicera med den kommande Healthbook-appen, men eftersom iOS 8 behöver betatestas i ett par månader tror vi att en lansering sker först till hösten om detta rykte någonsin infrias.

LÄS MER HÄR


Rykte 4: Rejält uppgraderad Apple TV
Det har gått två år sedan Apple släppte en större uppgradering av Apple TV, så det är verkligen hög tid att något sker. Särskilt med tanke på den ökande konkurrensen från företag som Google och Amazon.

Enligt de senaste ryktena får vi bland annat se utökat stöd för tredjepartsprogram och en satsning på spel. Möjligtvis kan det även bli tal om röststyrning via Siri.

LÄS MER HÄR


Rykte 5: Mac Mini med Haswell-processor
Alla som gillar Mac Mini har väntat på en uppgradering sedan oktober 2012. Kanske kan det vara dags för nya modeller på WWDC? Om så är fallet borde vi få se Haswell-processorer från Intel, bättre grafikkretsar och stöd för den nya wifi-standarden 802.11ac.

LÄS MER HÄR


Rykte 6: Större modell av iPhone
Ihärdiga rykten talar om att iPhone 6 kommer att utrustas med en skärm på 4,7 tum. Dessutom sägs vi få se en Apple A8-processor och diverse förbättringar av kameran.

Men det är nog för mycket att hoppas på en lansering redan i juni. Det är betydligt mer sannolikt att den nya mobiltelefonen visas upp på ett event i september och släpps strax efter.

LÄS MER HÄR


Rykte 7 : Nya modeller av iPad Air och iPad Mini
Nuvarande modeller av iPad Air och iPad Mini lanserades i oktober, så vi tror att det dröjer ett tag till innan nästa uppgradering.

När plattorna väl uppgraderas kan det bli tal om inbyggd fingeravtrycksläsare och Apple A8-processor. Dessutom kan enheterna bli ännu tunnare genom att frontpanelen och skärmen integreras.

LÄS MER HÄR


Så här ser inbjudan ut till årets upplaga av WWDC-mässan.