Kategorier
Länk

Första bilden på bjässen HTC One Max? [Rykten]

 
 

All articles
Första bilden på bjässen HTC One Max? [Rykten]
—————————

Mobiltillverkare återanvänder ofta designspråk för att kunder direkt ska kunna se vilket företag som skapat telefonen. Det blir som ett slags varumärke och det är därför enheter från exempelvis Samsung och Sony ofta ser ungefär likadana ut.

HTC har skapat en distinkt design för flaggskeppet One, vilken även One Mini begåvades med. Nu verkar det som en framtida bjässe i One-serien, One Max, kommer se ut som en uppförstorad version av vanliga toppmodellen. 

Vi hörde först talas om One Max i mitten av juli och det sägs bli den taiwanesiska tillverkarens första försök att ge sig in på marknaden för phablets (eller megafoner som vi ibland kallar dem) – det vill säga enheter i gränslandet mellan mobil och surfplatta. Telefonen på bilden liknar som sagt One, men den är bredare i förhållande till sin höjd.

One Max får enligt ryktet 2GB RAM-minne, fyrkärniga prestandachippet Qualcomm Snapdragon 800 (2,3GHz), ett 3200mAh-batteri, samt en 5,9-tumsskärm med Full HD-upplösning. Eventuellt får vi se den här jätten under IFA i Berlin i början av september, vilket ser ut att kunna bli en spännande tillställning med tunga presentationer av bland andra Sony och Samsung.

htc-one-max


Read more …
—————————
8/5/2013 10:27:38 AM
 
Dark RSS Reader
www.windowsmet​ro.ch
 
 

 
Skickat från Windows E-post