Kategorier
Länkar

Horizon korrigerar allt du filmar till widescreen

Att filma med sin smartphone är det många personer som gör regelbundet. Det finns också många personer som glömmer bort att inte filma i porträttläge. Horizon är appen som autokorrigerar allt du filmar till widescreen. Säg hej då till svarta ramar!

Horizon

 

Applikationen från företaget Evil Window Dog kommer främst till användning för de som lägger upp mycket videos på Vine eller Youtube. Få saker är så irriterande som att se svarta ramar runt en video på någon av dessa ställen och det ser allt för ofta. Horizon behöver dock inte bara vara för de som glömmer att filma i liggande läge utan kan även vara ett sätt att stabilisera dina filmer om du till exempel filmar på en konsert eller liknande där det är stor risk för mycket rörelse och att du omedvetet vrider på kameran.

Detta är kanske något som egentligen borde finnas som funktion inlagt på telefoner från början och ett stort problem är att de som faktiskt vet om att de filmar i porträttläge kan fixa det utan en app medan de som inte vet om det inte är intresserade av att rätta till problemet.

Horizon finns just nu endast till iOS och kan hittas på appstore för ynka 7kr.