Kategorier
Länkar

HTC One (M8) i bilder

En bild säger mer än tusen ord brukar man säga och de närmsta dagarna kommer väldigt många ord att skrivas om nya HTC One (M8). Så här presenterar vi lite bilder av HTC:s nya stjärnskott.

De tre färgerna av HTC One (M8)

 

Ovan kan du beskåda de tre färgerna som HTC One (M8) lanseras i. Från vänster ser vi Gun metal grey, Amber gold och Glacial silver. De tre färgerna är riktade till olika målgrupper så att alla kan hitta den variant av nya HTC One som de gillar bäst. Den metalliska designen beskrivs av talespersoner på HTC som en strävan av att blanda lyx och tålighet.

HTC One (M8)

En tydligare bild på baksidan av en Amber gold telefon. Vi kan tydligt se de dubbla kamerorna som ska kompletera varandra på ett sätt vi inte tidigare sett hos smartphones. kameran på 2 MP fungerar som ett stöd för att hitta fokus snabbare och skapa bakgrundsinformation som gör att redigering av bilder blir smidigare samtidigt som djup i bilder kan avläsas på ett annat sätt än tidigare. Att kunna avläsa djup gör att fokusinställningar kan göras smidigt även efter bilder tagits. Även en mängd effekter kan läggas på bilderna.

M7 vs M8

I en jämförelse mellan HTC One (M7) och HTC One (M8) ser vi storleks- och designskillnaden. Till ytan ser telefonerna ganska lika ut även om det är tydligt att den nya varianten har ökat i storlek. De mer rundade kanterna gör att HTC One (M8) ligger bättre i handen även om den kan kännas något hal med den metalliska finishen.

Dot view case

De olika färgerna av HTC:s nya Dot View Case. Fodralet fungerar både som ett skydd till telefonen och ger några extra funktioner. Ström ska kunna sparas genom att använda en genomlysningsfunktion då du dubbeltappar på fodralet för att bland annat visa tid, väder och aviseringar. Om det skulle ringa då du har fodralet på behöver du inte bekymra dig över att öppna fodralet för att spara utan telefonen känner av när du håller den mot örat och svarar då automatiskt.