Kategorier
Länkar

Ny Huawei kommer i juli

Ny Huawei kommer i juli

Ny Huawei kommer i juli

Publicerad i går, 11:21

Huawei har presenterat sin senaste flaggskeppsprodukt Ascend P7, där man satsat på snygg formgivning och en bra kamera.

Den nya telefonen har en femtums full HD-skärm (1 920 x 1 080 pixel) med tätheten 445 bildpunkter per tum och har skyddats med Corning Gorilla Glass 3 både på skärmen och på baksidan. På baksidan sitter en 13-megapixelkamera och på framsidan en på hela åtta megapixel med funktioner för självporträtt.

Huvudkameran har fjärde generationens Sony BSI-sensor och funktioner som Image Signal Processer (IPS), Imagesmart 2.0 och en bländaröppning på f/2.0 för att ge detalj- och färgrika dygnet runt.

Huawei Ascend P7 har 4G -stöd och dubbel antenn för förbättrad mottagning. Batteriet är på 2,5 amperetimmar och processorn en fyrkärnig egen produkt på 1,8 gigahertz. Till det kommer två gigabyte minne och 16 gigabyte lagring, plus Android 4.4 med Huaweis eget Emotion-gränssnitt. Med en tjocklek på endast 6,5 millimeter är telefonen extremt tunn.

– Vår nya flaggskeppsmodell slår de flesta andra på fingrarna när det gäller design, smidighet och prestanda och ger verkligen mycket smartphone för pengarna, säger Oscar Fernandez Thunström, försäljningschef på Huawei Device Sverige.

Huawei Ascend P7 dyker upp i juli till ett rekommenderat cirkapris på 3 700 kronor och kommer att finnas tillgänglig i färgerna svart, vit och rosa.