Kategorier
Länkar

Razer Tartarus gamer keypad

Här är ett julklappstips till familjens gamer. En Razer Tartarus handkontroll för den som vill ha full kontroll.

Jag har själv provspelat med Razer Tartarus under hösten och ger den klart godkänt. Handledsstödet är ställbart för att passa både stora och små händer. Däremot kan du bara kör med vänster hand i praktiken då joypaden annars hamnar vid lillfingret.

Den snygga och välgenomarbetade styrmjukvaran Razer Synapse 2.0 låter dig konfa Tartarus enkelt och förståeligt och så att den själv laddar rätt mappning til rätt spel så att säga. Jag har testat med Battlefield 4 och GTA IV där jag tycker Tartarus gör ett bra jobb. Funkar även till World of Warcraft även om det kanske inte känns helt klockrent. Till Simcity är den däremot helt meningslös som jag ser det.

Razer Tartarus har 15 ‘vanliga’ programmerbara tangenter och två specialknappar samt en joypad. Tre olika minnesbanker ger att du i praktiken har tre gånger så många knappar minus den knapp du byter minnesbank med såklart. Att komma ihåg 45 olika specialdefinierade knappar är däremot inte det enklaste förstås.

 

Razer Tartarus kostar idag ca 750 kronor vilket kanske är i mesta laget. Jämfört med en riktig spelmus är det dock inte så farligt. Och är man gamer så är man. Då är allt billigt i jämförelse med grafikkortet.

http://prylkoll.se/razer-tartarus-gamer-keypad/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+prylkoll+%28Prylkoll.se%29

 

Lämna ett svar