Kategorier
Länkar

Snabb trådlös kamera

Snabb trådlös kamera

Snabb trådlös kamera

Publicerad 2014-05-06 11:59

Den nya trådlösa övervakningskameran från D-Link utnyttjar den snabba standarden 802.11ac och har dessutom inbyggd belysning för mörkeranvändning.

Enligt D-Link är deras nya IP-kamera DCS-2136L världens första med stöd för den trådlösa standarden 802.11ac och färgbild i mörker. Den höga nätverkshastigheten uppges ge ökad prestanda och möjlighet att hantera längre avstånd trådlöst, samt att ha fler kameror i nätverket.

DCS-2136L har färgåtergivning nattetid med hjälp av en ny teknik som använder inbyggda vita LED-lampor. Kameran har en upplösning på 720p, samt ePTZ- och digital zoom-funktion som gör det det möjligt att panorera, zooma och förstora områden upp till tio gånger.

Den nya kameran har stöd för D-Links molntjänst Mydlink och kan även spela in på minneskort. Dessutom medföljer programmet D-Viewcam, en administrationsmjukvara som kan hantera upp till 32 kameror samtidigt.

Wireless AC Day/Night Camera with Color Night Vision (DCS-2136L) finns till försäljning och kostar 2 300 kronor inklusive moms.